tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Lågprisgaranti & service

När du ska köpa en trådlös backkamera och andra biltillbehör så finns det en leverantör på den svenska marknaden med ett konsekvent prispressat och samtidigt högkvalitativt utbud inom detta fält - Prylstaden.

Prylstaden är alltid först med de senaste produkterna och vi väljer ut de saker vi tar in till försäljning med stor omsorg. Vi kan mer om kameraövervakning, och associerade produkter, än någon annan på marknaden - och vi erbjuder högkvalitiativa produkter till garanterat lägsta pris.

Vår lågprisgaranti

Vi lovar dig att den backkamera du köper hos oss är den bästa du kan hitta i samma priskategori och det garanterar vi med vår prisgaranti. Om du skulle hitta en vara som finns i vårt sortiment i någon till oss konkurrerande butik och varan i den andra butiken är billigare, så synar - och SÄNKER - vi det låga priset med 10 % som tack till dig för att du gjorde oss uppmärksamma på vår miss. Det är viktigt för oss att vi alltid erbjuder våra kunder det bästa till bästa pris.

Samtidigt som vi garanterar bäst pris svär vi också vid att våra produkter är de bästa som marknadne har att erbjuda. Alla de saker som vi säljer är noga utvalda och testade av oss, därför vågar vi lova minst ett års garanti på alla våra varor. Du får också 30 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan försäkra dig om att du gjort rätt köp.

Service

Vi på Prylstaden finns här för dig när du behöver råd, hjälp eller söker svar på en specifik fråga. Vi är snabba att svara på din kommunikation och har mycket bra koll på allt som rör vår verksamhet och de produkter som vi säljer.

Frakten för dina varor är alltid 39 kronor och din beställning levereras med snabbast möjliga metod.