tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Vårt sortiment

Prylstaden är den svenska marknadens ledande leverantör av dolda kameror och spionkameror, men utbudet av produkter slutar inte där. Alla smarta prylar i vardagen finns att köpa här hos oss, bland annat nämnda trådlösa backkameror, och vi lägger mycket tid och energi, baserat på rent intresse, på att hålla oss uppdaterade om vad som finns på marknaden. När något nytt spännande dyker upp är vi snabba med att testa det och uppfyller de våra hårda krav så tar vi in det till försäljning - alltid till ett så pressat pris som bara möjligt.

Det är långt mycket mer än kamerautrustning och GPS som finns att köpa hos oss, även om det är vårt expertområde.

Hem & fritid

Utöver smarta prylar som trådlösa backkameror och spionkameror så säljer vi en uppsjö smarta prylar för hem och fritid. Allt frå skojiga hobbysaker som radiostyrda helikopers och maskeradkläder till nödvändiga prylar som elstyrningsutrustning och kablar.

Vi är också utrustade med saker för dig som vill ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande. Köp dina resesaker här, en avfuktare för hemmet eller en elektrisk nagelslip. Det finns väldigt få vardagliga prylar som inte går att köpa hos oss på Prylstaden och - kom ihåg - alltid till bästa pris.

Belysning

Kameror och belysning går på många sätt hand i hand och givetvis erbjuder vi på Prylstaden också ett brett sortiment av belysningsprodukter. Bland våra produkter i denna kategori finner du bl.a. LED-lampor av olika slag, utomhusbelysning, ficklampor, badrumsbelysning och växtbelysning m.m.Vi säljer även specialare som akvariebelysning samt strålkastare.

Titta runt

Den som tycker om att strosa omkring i affärer, titta på grejer och klämma på prylar har i vår nätbutik ett gyllene tillfälle att handla just så, fast utan att lämna soffan. Vi har också ett suveränt upplägg för dig som vill köpa roliga presenter. Välkommen till Prylstaden!